Thursday, September 11, 2014

Jos teemme Pre-Taimisto

Jos teemme Pre-Taimisto, niin todennäköisyys siemen kasvaa isompi. Mutta voi myös suoraan kylvää ilman läpi Pre-Taimisto. Seuraavat kylvöä: • Valmista kaukalontapaiseen säiliöön taimitarha tai muuhun astiaan (edullisesti ole liian korkea, 5-10cm, jotta ei tarvitse median liikaa ja pohja onton (reiän itse voidaan tehdä) • Täytä media. Seoksen tulee olla sileä median (maaperä suodatettu, hieno hiekka, hieno akanat plus hieno orgaaninen lannoite vähintään neljäsosa kohta). Kostuta media ennen seoksen kosteaan • Anna siemenet jokaisessa reiässä-taimi tarjotin, vain puoli senttimetriä alustan pinnalle, peitä jälleen tiedotusvälineisiin. Jos kylvö toiseen astiaan, kuten rei'itetty tarjotin, anna välinen etäisyys siemenet, 1-5 cm helpottaa erottamisen siemeniä, jotka on kasvatettu ilman kohtuuttomasti häiritsemättä juuret. • Suihkuta kanssa sumutin jos media alkaa kuivua. Peitä sitten pahvista tai muovista yksivärinen tai peitä mitään haihtumisen estämiseksi niin, SARANA99.COM AGEN TEXAS POKER DAN DOMINO ONLINE INDONESIA TERPERCAYA että keskipitkällä pysyy kosteana. Säilytä viileässä • Muutaman päivän (yleensä aikaisintaan 2 päivää), siemen alkoi kasvaa. Avaa kansi, yrittää saada auringonvaloa (aamulla) niin, että varsi ei ole liian pitkä. Huuhtele ruisku niin, että kasvit eivät häiriinny vesisuihku.
Jos olet kasvanut, mitä seuraava vaihe? Milloin siemenet siirretään?
Siemenet voidaan siirtää lähdön jälkeen kaksi alkuperäistä lehtiä, joten kaiken kaikkiaan on neljä lehdet, eli 2 lehtiä ja 2 lehdet kotoisin siemenet mukaan kasvatetuista kasveista tuolloin. Taimet voidaan siirtää: • vieroitettu, tai • Suora istutettu
Vieroitukseen Taimet istutettiin suoraan maahan tai ruukkuihin / polybag, olosuhteet ovat vielä melko heikkoja jotta teho sopeutumisen uuteen ympäristöön hitaammin. Se voi mnyebabkan stressiä kasvi niin alttiita tauti. Sitä paitsi, jos kasvi on syönyt tuholaisten (esimerkiksi etanat), syödään runko (koska se on vielä pehmeää, "herkullinen"), niin että varsi on syönyt, silloin kasvi kuolee.

No comments:

Post a Comment